Over Ons

Horlings & Eerbeek Automatisering B.V is een jonge en innovatieve organisatie die zich bezighoudt met het ontwikkelen van applicaties voor de decentrale overheid.

Nieuws - Horlings & Eerbeek

Horlings & Eerbeek Automatisering B.V.

ontwikkelt applicaties voor de decentrale overheid

Persoonlijk, eenvoudig en flexibel

Wij ontwikkelen standaard applicaties die zodanig flexibel zijn dat ze in te passen zijn in elk willekeurig proces. Wij hechten veel waarde aan de interactie met de klant. Door middel van korte lijnen en goede communicatie willen wij wensen van klanten doorvoeren binnen de verschillende applicaties, tot grote tevredenheid van onze klanten.

Onze missie

Horlings & Eerbeek is een innovatieve, betrouwbare, meedenkende en vakkundige partner in software ontwikkeling in de dynamische wereld van het sociaal domein. Wij leveren een substantiële bijdrage aan een efficiëntere en goedkopere afhandeling van zorg(aan)vragen.

Onze partners

Om u als klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn is puur het leveren en implementeren van software niet voldoende. De content en de zaken die voortvloeien uit een implementatie zijn minstens zo belangrijk. Dit doen wij met onze partners. Onze partners zijn goed in hun core business. Gezamenlijk kunnen wij de klant de meest optimale implementatie bieden.

 

Liaan SoftwareVanderlaan SoftwareWizsupport SoftwareLanghenkel GroepScio Consult

Onze Referenties

Gemeente AaltenGemeente Aa en HunzeGemeente GrootegastGemeente Huizen