Over Ons

Horlings & Eerbeek Automatisering B.V is een jonge en innovatieve organisatie die zich bezighoudt met het ontwikkelen van applicaties voor de decentrale overheid.

Nieuws - Horlings & Eerbeek

Horlings & Eerbeek Automatisering B.V.

Ontwikkelen van applicaties voor de decentrale overheid

Persoonlijk, eenvoudig en flexibel

Wij ontwikkelen standaard applicaties die zodanig flexibel zijn dat deze in te passen zijn in elk willekeurig proces. Belangrijk onderdeel is de interactie met de klant. Door middel van korte lijnen en goede communicatie trachten wij wensen van de klanten door te voeren binnen de verschillende applicaties tot grote tevredenheid van onze klanten.

Onze missie

Een innovatieve, betrouwbare, meedenkende en vakkundige partner in software ontwikkeling in de dynamische wereld van het sociale domein.

Onze partners

Om u als klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn is puur het leveren en implementeren van software onvoldoende. De content en de zaken die voortvloeien uit een implementatie zijn minstens zo belangrijk. Dit doen wij met onze partners. Elk van onze partners is goed in zijn/haar core business. Gezamenlijk kunnen wij de klant de meest optimale implementatie bieden.

Liaan SoftwareVanderlaan SoftwareWizsupport SoftwareLanghenkel GroepScio Consult

Onze Referenties

Gemeente AaltenGemeente Aa en HunzeGemeente GrootegastGemeente Huizen