Geef burger online inzage in hun dossier, het kan nu al!

15 JAAR UITNODIGING

Met het gebruik van regiesystemen neemt ook de vraag naar een burgerportalen toe. Veel gemeenten zijn op zoek naar een mogelijkheid om burgers in het sociale domein hun eigen dossier in te laten zien en te beheren. Er zijn tal van eigen initiatieven in omloop, maar zijn we niet het wiel opnieuw aan het uitvinden?

In deze workshop laat Decos zien wat de mogelijkheden zijn om een regiesysteem, zoals Aeolus Front, te koppelen aan een zaaksysteem. Via het centrale zaaksysteem is het vervolgens mogelijk om informatie te delen met burgers via MijnOverheid.nl in combinatie met een eigen PIP (persoonlijke internet pagina) van het zaaksysteem. We willen u laten zien dat een specifiek portaal voor het sociale domein niet perce nodig is en dat hiervoor uitstekend gebruik gemaakt kan worden van bestaande oplossingen.

 

 

Over Decos:
Decos digitaliseert de wereld en verbindt mensen en informatie. Op deze manier helpt zij bedrijven en overheidsorganisaties vandaag invulling te geven aan de standaard van morgen. Decos, dat zelf 100 procent papierloos werkt, richt zich op informatie- en documentmanagement, real-time samenwerking, duurzaamheid en mobiliteit. Organisaties die reeds gebruik maken van de slimme oplossingen van Decos, zoals de gemeente Amsterdam, KPN, veiligheidsregio Groningen en het Ministerie van Veiligheid en Justitie, werken efficiënter en effectiever samen. Met elkaar geven zij vorm aan de toekomst. Voor meer informatie www.decos.com