Gemeenten van Horlings & Eerbeek scoren hoog in Wmo onderzoek!

10-2-2016 16-13-42Uit onafhankelijk onderzoek is gebleken dat twee van de vier best scorende gemeenten op Wmo gebied gebruik maakt van de producten en diensten van Horlings & Eerbeek. Gemeenten scoren hoog op correcte en tijdige afhandeling en goede informatievoorziening over algemene en voorliggende voorzieningen. Beide gemeenten maken hiervoor gebruik van de mogelijkheden van Aeolus, hét platform voor de afhandeling van alle (zorg) vragen.

Bij beide gemeenten is ook bewust gekozen om géén geïntegreerde totaaloplossing meer af te nemen. De efficiency voordelen die een taakspecifieke applicatie zoals Aeolus kan bieden is zodanig hoog dat hiermee ook een bezuinigingsslag kan worden gemaakt.

Wilt u ook weten hoe Horlings & Eerbeek u kan ondersteunen op het gebied van al uw zorg (aan)vragen, neem dan contact op met onze afdeling Sales. U kunt bij hen ook terecht voor een afschrift van het onderzoeksrapport. Stuur een mail naar Sales@horlingseneerbeek.nl of bel ons op: 030-2468777, wij informeren u graag!