Gemeente Vianen realiseert vernieuwende sociale kaart vanuit regiesysteem Aeolus Front

sociale kaartDe gemeente Vianen maakt voor haar wijkteams gebruik van het regiesysteem Aeolus Front van Horlings & Eerbeek. Dit regiesysteem biedt ook een aanbodgerichte geïntegreerde sociale kaart.

In deze sociale kaart staat het aanbod centraal, deze is gericht op mogelijke oplossingen voor de burgers met hieraan gekoppeld de organisaties op het gebied van wonen, werken, welzijn en zorg die deze voorzieningen kunnen bieden.

De gemeente Vianen heeft de door Horlings & Eerbeek aangeboden zoekmethodiek voor burgers bestudeerd en verfijnd, hetgeen heeft geresulteerd in een gebruiksvriendelijke site voor de burger in de gemeente Vianen. De digitale sociale kaart is vindbaar via de website van gemeente Vianen: www.vianen.nl/socialekaart

Doorontwikkeling
De huidige site is een eerste basis voor de doorontwikkeling naar meer (zoek)mogelijkheden voor de burgers van de gemeente. Huidige bevindingen en resultaten zullen elk kwartaal worden geëvalueerd waarna de wijzigingen zullen worden doorgevoerd.

Over de gemeente Vianen
Vianen koestert haar geschiedenis en is voorbereid op de toekomst. Bezoekers zijn vaak verrast door het prachtige historische centrum en de vele bezienswaardigheden. Maar ook door de landelijke ligging, terwijl Utrecht toch zo dichtbij ligt. Grote bedrijven als Miele en Makro profiteren al jaren van die aantrekkelijke combinatie. De gemeente Vianen heeft op dit moment bijna 20.000 inwoners en bestaat uit 4 kernen:
– Everdingen
– Hagestein
– Vianen
– Zijderveld

Meer informatie
Wilt u meer weten over de totstandkoming van de sociale kaart Vianen? Dan kunt u contact opnemen met Dennis Piekema, projectleider, via T. 0347 369 911 of E.  d.piekema@vianen.nl

Over Horlings & Eerbeek
Horlings & Eerbeek is een innovatieve software ontwikkelaar voor het sociale domein. Naast het ontwikkelen van applicaties bieden wij adviesdiensten en interim management voor organisaties in het sociale domein.
Voor informatie:
Horlings & Eerbeek Automatisering B.V.
Karin van Gelderen
kvgelderen@horlingseneerbeek.nl
030-2468777