Liegen Loont

Door H&E
Geen reacties »

H&E-15-jr-uitgelichteAanbestedingen zijn voor onze organisatie zeker geen hobby. Het betreft langdurige en intensieve trajecten waarbij men zich af moet vragen of bij een dergelijk traject de uitkomst ruim vóór het indienen niet al bekend is. Reden 1 om te besluiten om niet deel te nemen aan sommige aanbestedingen.

 

Reden 2 is het feit dat wij graag eerlijk zijn in de beantwoording van vragen. “ik heb nog nooit zo’n eerlijke aanbesteding gezien” riep een klant die daadwerkelijk alles correct controleerde, en daar doen we het voor!

Maar moeten wij na 15 jaar eerlijk aanbesteden toch niet gaan besluiten om de aanbestedingen wat creatiever in te vullen? Liegen loont en dat is niet gelogen. Weliswaar worden in aanbestedingen vaak boete clausules opgenomen, maar gemeenten staan er om bekend hier toch geen beroep op te doen, dus maken we het pas als de gemeenten gaan klagen….

Liegen loont…dus toch maar op een creatieve manier aanbestedingen invullen?

Nee!

Laten wij bij onszelf blijven en onze eigen principes hanteren, wij blijven eerlijk en betrouwbaar, dat doen we al 15 jaar en dat zullen wij de komende 15 jaar niet veranderen.

Eerlijk duurt toch het langst.

Geef een reactie