Nieuwe collega Sophia vertelt meer

Door H&E
Geen reacties »

Nieuwe collega Sophia vertelt meer. Over zingeving, het hechte team en positieve gevoel bij H&E

nieuwe collega Sophia Horlings Eerbeek Automatisering software IJsselstein employee journey communicatie sociaal domein

Ik ben Sophia van den Bogert. Sinds begin juni werk ik als medewerker marketing en communicatie bij Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. In ons blog vertel ik over mijn ervaring als nieuwe medewerker bij H&E.

H&E ontwikkelt applicaties voor de decentrale overheid om de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de Jeugdwet toepasbaar te maken voor gemeentemedewerkers, zodat de burger snel een passende oplossing ontvangt. Hierbij vinden wij het belangrijk om met korte lijnen en goede communicatie de wensen van de klanten door te voeren binnen de verschillende applicaties.

Zingeving

Ik ben verantwoordelijk voor onder andere offertes maken, nieuwsbrieven maken, berichten schrijven op social media en lastige technische boodschappen vertalen naar simpele instructies voor de klant. Zo zorg ik voor verbetering van alle online en offline uitingen van H&E en een grotere zichtbaarheid op social media. Hiermee draag ik mijn steentje bij aan de doelen van H&E. Echt een baan met zingeving dus.

Hecht team

Juist omdat H&E een kleine organisatie is met een hecht team, vind ik het belangrijk om mijn collega’s goed te leren kennen. Met het thuiswerken is dit een kleine uitdaging, maar de gezamenlijke lunch tijdens kantoordagen en de vrijdagmiddagborrel helpen daarbij. We starten de werkdag met een teamscrum waarin we de taken van die dag bespreken en hebben later nog een ‘12-uurtje’ waarin we bespreken waar je nog tegenaan loopt. Voor een deadline zetten we met het hele team een tandje bij om tot een mooi resultaat te komen.

Positief gevoel

Bij H&E word je enorm vrijgelaten binnen je functie waardoor je in een korte tijd veel leert. Daarbij moet je wél uitspreken waar je behoefte aan hebt, zoals meer informatie over bepaalde onderwerpen of tijd om vragen te stellen, maar ook welk beleg je graag tijdens de lunch op tafel ziet. Onze deurbel maakt het geluid van een fluitend vogeltje en onze kantoorhond Luna komt soms even bij je werkplek kijken om te zien hoe het met je gaat. Daar word je toch vrolijk van? De afgelopen maanden zijn voorbij gevlogen en ik kijk met een positief gevoel hier op terug. Ik raad H&E absoluut als werkgever aan!

Geef een reactie