Vacature: Full Stack Developer gezocht!

Wil jij mooie applicaties maken die dagelijks gebruikt worden in het sociaal domein? Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. is op zoek naar leergierige softwareontwikkelaars! Lees snel verder…

Eentjes en nulletjes
Jij hebt ontwikkelaarsbloed door je aderen stromen. Je hebt een eigen visie op het werken met applicaties en deelt deze graag met je collega’s. We vinden het fijn als iemand mee denkt, want zo leren wij van elkaar. Omdat je komt te werken in een klein team, luisteren we ook echt naar je en krijg je van alle onderdelen binnen de organisatie wat mee. Daarnaast kan je goed zelfstandig werken en vind je het niet erg om voor een deadline, net dat stapje extra te lopen. Je hebt geen last van vierkante ogen en stopt niet met staren naar het beeldscherm tot het probleem is opgelost en het werkt zoals jij dat wilt. We werken volgens de Kanban methode, waarin je genoeg ruimte hebt om zelf beter te worden in wat jij wilt!

Youtube: ‘How to be a developer”
Als ontwikkelaar werk je samen met een team van programmeurs, product owners en consultants aan een IT-systeem dat draait om mensen. Jij zorgt ervoor dat de gebruikers optimaal kunnen werken met onze applicatie. Je bent bezig met het uitwerken van oplossingen voor de problemen en wensen van de klant. Er staan veel vernieuwingen op de planning voor onze applicatie, waar jij zelf je eigen draai aan mag geven! Think outside the box, go crazy, the sky is the limit 🙂


De Leuke dingen

Eet smakelijk
Elke week worden er lekkere dingen besteld en zo lunchen we elke dag met iedereen in onze kantine. Dit betekent dat je niet je eigen broodtrommel hoeft mee te nemen. Je bent natuurlijk vrij om bijvoorbeeld lekker te wandelen in je pauze.

Gezonde spierpijn
Wij moedigen een gezonde levensstijl aan. Om te zorgen dat we allemaal vol energie op het werk zitten, gaan we elke dinsdagmiddag sporten onder begeleiding van een professionele trainer. Iedereen kan werken aan zijn of haar persoonlijke doe, of je nou wilt afvallen, een betere conditie wilt of van een sixpack droomt.

VrijMiBo
Als je de hele week hard gewerkt hebt is het op vrijdagmiddag wel tijd voor wat ontspanning. Wij sluiten de week af met een gezellige vrijdagmiddagborrel, met wat te drinken en een lekkere snack. Hier bespreken we de afgelopen werkweek, maar ook genoeg dingen die helemaal niks met het werk te maken hebben. We proberen naast het werk ook met collega’s leuke activiteiten te doen. Ook hebben wij een kantoorhond die voor wat afleiding zorgt.

Waar je recht op hebt
Werken bij Horlings en Eerbeek is naast heel leuk ook uitdagend en daar word je voor beloond. We bieden je een passend salaris bij je leeftijd en ervaring, 25 vakantiedagen, vakantiegeld, reiskostenvergoeding, mogelijkheid tot lease-auto, laptop en telefoon van de zaak en meer.


Dit zijn wij!
Horlings & Eerbeek Automatisering B.V. is een innovatieve organisatie die applicaties ontwikkelt voor de decentrale overheid. De standaard applicaties zijn flexibel in te passen in elk willekeurig proces. Wij maken deze applicaties om de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de Jeugdwet, toepasbaar te maken voor de mensen die er bij de gemeente mee werken. Dat doen we in een klein hecht team van tien personen, op het kantoor en door het hele land.

Door onze hoge mate van specialisatie weten grote en kleine gemeenten ons al bijna twintig jaar te vinden, voor IT-diensten, advies of trainingen. Belangrijk onderdeel is de interactie met de klant. Door middel van korte lijnen en goede communicatie voeren wij de wensen van de klanten door binnen de verschillende applicaties. Dit tot grote tevredenheid van onze klanten!

Ons kantoor bevindt zich in IJsselstein, lekker centraal en goed te bereiken met de auto en het openbaar vervoer.


Vul jij dat lege plekje?

Stuur ons iets toe
Je bent deze vacature tegengekomen en bent ervan overtuigd dat jouw droombaan is. Om te solliciteren kun je je CV en een motivatiebrief sturen naar Joris. Wij streven ernaar om je binnen een week laten weten of we je wel of niet uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Hello, it’s me
Als we je willen uitnodigen, bellen we je even op om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek. Mocht je dringende vragen hebben, kun je die aan de telefoon gelijk stellen of alvast bellen naar 030-2468777.

Even babbelen
Bij dit gesprek gaan we lekker zitten met een kop koffie of thee en maken we kennis met elkaar. We laten je het kantoor zien en stellen je voor aan de collega’s die aanwezig zijn. Tijdens dit gesprek ontdekken we of we een match hebben.

Geschikt / ongeschikt
Vonden wij jou een leuke verschijning en zie jij jezelf wel bij ons werken? Dan spreken we voor een tweede keer af, waarin we het meer over de technische details gaan hebben. We doen je een aanbod en bespreken wat we nog moeten doen voor je officieel in dienst komt.

De rode loper
We zijn blij dat je voor ons kiest! Om dat te vieren versieren we je bureau voor je eerste werkdag. We zorgen goed voor je en je kunt erop rekenen dat je goed wordt ingewerkt. Je hoort er nu echt bij en we hebben geen geheimen meer voor elkaar 🙂

Horlings & Eerbeek, een systeem dat draait om mensen.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.