Front-end ontwikkelaar die de breedte opzoekt

Sta jij net zo in je werk als in het leven? Ga je graag op avontuur, verbreed jij je horizon, wil je écht de software van een totaal product ontwikkelen? En word je blij van nieuwe manieren van programmeren die je direct mag uitproberen en toepassen? Lees dan door: bij Horlings & Eerbeek Automatisering zoeken we softwareontwikkelaars: .net (core), c#, Angular, javascript, NodeJs.
Je werkt op kantoor in IJsselstein, lekker centraal en goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

 

Wat ga je doen in deze functie?
In een hecht team van programmeurs, product owners en consultants werk je aan een IT-systeem waarbij alles draait om mensen. Je ontwikkelt, denkt mee, geeft tegengas en werkt ideeën uit naar feilloos werkende applicaties. Horlings & Eerbeek Automatisering is dé partij die het berichtenverkeer van de WMO en de Jeugdwet als geen ander weet te automatiseren. Op een eigentijdse, vernieuwende manier. En daar werk jij straks aan mee.

Waar ga je werken?
Bij Horlings & Eerbeek maken we software die draait om mensen. Zodat gemeenten altijd precies weten voor wie ze lokale zorg organiseren. Door onze hoge mate van specialisatie weten grote en kleine gemeenten ons al bijna twintig jaar te vinden, voor IT-diensten, advies of trainingen. Vooral om de Wet Maatschappelijke Ondersteuning en de Jeugdwet toepasbaar te maken voor mensen. Die ermee werken, bij de gemeente. Of die erop vertrouwen, in hun leven. Dat doen we met een club van tien personen. Op kantoor en door het land. Met elk een eigen visie én stevige persoonlijkheid.

Wat bieden wij je?
De beloningen bij Horlings & Eerbeek zijn passend bij je ervaring. Je werktijden plan je in overleg met de directeur. Net voor een deadline help je, net als de rest van het team, mee om de klantverwachting te overtreffen. En omdat we klein zijn, schakelen we snel met klanten om hun wensen goed te begrijpen en te vertalen naar haalbare oplossingen. Op vrijdagmiddagen is er tijd voor ontspanning met een lekkere hap.
Wil je iets nieuws leren? Of ergens nóg veel beter in worden? Bespreek wat past bij jou. Zo houden we ons team én ons product helemaal bij de tijd.

Klikt het tot zover goed? Mail of App Arno: AHorlings@HorlingsEnEerbeek.nl of 06 26 144 115.

Horlings & Eerbeek Automatisering. Een systeem dat draait om mensen.