Enthousiaste Marketing & Communicatiemedewerker

Wie zijn wij?
Horlings & Eerbeek Automatisering B.V is een groeiende en innovatieve IT-specialist uit IJsselstein die zich bezighoudt met de ontwikkeling van (cloud)applicaties voor gemeenten. Met onze applicatie kunnen zij lokale zorg en ondersteuning bieden aan hun inwoners vanuit de Jeugdwet en Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Dat doen we al sinds 2000. Groen als gras zijn we dus zeker niet!

 

Lokale zorg saai? Dat nooit! Het sociaal domein innoveert en is volop in beweging. Geen dag is hetzelfde! Ons betrokken team kan jouw hulp goed gebruiken om te communiceren over alle ontwikkelingen en te helpen bij onze groei. Dus wil jij jouw talent inzetten om maatschappelijk een bijdrage te leveren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wat ga je doen?

Je wordt verantwoordelijk voor marketing & communicatie van strategie tot uitvoering. Daarbij richt je je niet alleen op het werven van nieuwe klanten, maar ook op het optimaliseren van onze communicatieprocessen naar bestaande klanten.
Op dit moment zijn we hard aan het werk met onze nieuwe positionering. Ga jij die verder voor ons invullen in middelen, campagnes en content die je zelf ontwikkelt? Natuurlijk hoef je het niet allemaal alleen te doen. Goed kunnen samenwerken met collega’s en externe bureau’s of ZZP-ers is dan ook een must.

Wat bieden we?
We gooien je in het diepe, je bedje is niet gespreid. Maar daarvoor krijg je wel veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid terug. Als jij initiatief neemt en resultaten behaalt, dan krijg je van ons alle ruimte voor creativiteit en persoonlijke groei.
Natuurlijk zijn onze arbeidsvoorwaarden ook in orde. We ondersteunen je in je verdere ontwikkeling en betalen je daarnaast ook een prima salaris passend bij je opleiding en werkervaring.

Wat zoeken we?
We zoeken een stevige persoonlijkheid die graag het voortouw neemt en in staat is om de organisatie en klanten hierin mee te nemen. Wij vragen iemand die met ons mee wil groeien voor minimaal 28 tot 32 uur per week met:
• Een diploma HBO Communicatie of een aanverwante opleiding;
• Affiniteit met zorg & ICT;
• 2 tot 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
• Talent voor schrijven;
• Ervaring in (online) campagne- en contentmanagement;
• Een gezonde dosis zelfstandigheid en ondernemerschap.

Interesse?
We zien graag je motivatiebrief voorzien van CV per e-mail tegemoet via AHorlings@HorlingsEnEerbeek.nl. Vragen kun je stellen aan Arno Horlings op 06-26 144 115.